Rólunk

Tisztelt Látogatónk, kedves jövőbeli Partnerünk!

A Garzonszépítők csapata 2013 óta van jelen az építőipari szegmensben és végzi el ingatlanok teljes körű belső átépítését, felújítását. Kisgenerál kivitelezőként vállaljuk az Önök kívánságainak megfelelően lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek megvalósítását. Alapelveink: Megbízhatóan-Gyorsan-Precízen elvégezni a ránk bízott feladatokat, melyeket kitűzött határidőre és garancia vállalásával tesszük. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy minden szakembert magunk foglalkoztatunk. A munkavégzés során project szemléletet követve, a szükséges és optimális technológia sorrend betartásával, tervezetten és szervezetten dolgozunk.

Ügyfeleink a project vezetőjével tartja a kapcsolatot. Ezáltal időt és energiát takarít meg, hiszen nem kell minden szakemberrel külön-külön egyeztetnie és nem kell építőipari szakértővé sem válnia a kivitelezési folyamat útvesztőjében. Hilti, Makita, Festool gyártmányú, prémium kategóriás gépparkunknak köszönhetően a kiváló minőségű munkavégzésnek nincs technikai akadálya. Mestereink részére az adott szakágra speciálisan kifejlesztett eszközöket bocsátjuk használatra. Minden esetben tudásunk és tapasztalatunk legjavát adjuk, így teremtve értéket megrendelőinknek. Meggyőződésünk, hogy minden műveletet úgy szükséges elvégeznünk, mint saját otthonunkkal tennénk. Tudjuk ugyanis, hogy legnagyobb értéktárgyunk felújítása, egy új családi fészek kialakítása, vagy egy üzlet felújítása fontos elhatározás mindenki számára.

Célunk, hogy a kivitelezés során és munkánk végeztével, boldogsággal és elégedettséggel gondoljanak ránk. Ajánljuk magunkat mindazoknak, akiknek fontos a minőségi munkavégzés és a gördülékeny lebonyolítás. Várjuk építészek, tervezők jelentkezését is közös munkavégzésre! Ajánlatkéréssel kérjük, forduljanak bátran hozzánk!

Image