Szolgáltatások

Image

Villanyszerelés

Manapság fontos szerepet tölt be az energiagazdálkodás, így az elektromos fűtés kiépítésében is számíthat ránk. Villanyszerelőink műszaki tervrajzok és huzalozási rajzok alapján építik ki új villamoshálózatát. Főbb feladataik a védőcsövek falba süllyesztése vagy falra erősítése, elosztódobozok, kapcsolók, biztosítékok, kapcsolószekrények és világítástechnikai szerelvények felszerelése. Gyengeáram kategóriában kivitelezünk helyi LAN hálózatokat, illetve riasztórendszereket is. Továbbá, a villamosvezeték-rendszer meghibásodása esetén a hibahely behatárolása (zárlatos, szakadt vagy összeégett vezetékszakaszok, rossz szerelvények, zárlatos fogyasztók, kiégett világítótestek stb.) és javítása.

Image

Gipszkartonozás

Gipszkartonból, gipszrost lapokból gyorsan és egyszerűen építünk válaszfalat, falburkolatot, álmennyezetet, parapet és pengefalat vagy szárazpadlót. Illetve, beépíthetünk tetőteret, és kialakíthatjuk megálmodott, új fürdőszobáját, rejtett hangulatvilágítását. Vannak normál (szobák), magas páratartalmú (fürdőszoba), valamint tűzgátlási (irodahelyiségek) követelménnyel épülő helyiségekhez megfelelő lapok. Felszerelésük az igény szerint kiépített profilokra történik. Ugyanúgy rutinosan nyúlunk a kazettás álmennyezetekhez, mint a design céllal készített elemes, vagy alakos gipszkarton álmennyezetekhez is. Gépparkunk felkészült a lakóingatlanok, mind pedig az irodák speciális igényeire, legyen az akár fúrásmentes rögzítés, vagy szikramentes darabolás.

Image

Festés, mázolás

Az alapmunkák különböző anyagú és minőségű felületeken a meghatározott technológia alapján (felület tisztítása, durva javítás, alapozás, tapadóhíd felvitele, felületkiegyenlítés a rétegek között, csiszolás, portalanítás) végezzük. Igyekszünk itt is a legmagasabb technológia igényeknek megfelelően dolgozni „M”-es porosztályú elszívóval és gépi csiszolással igyekszünk elviselhetőbbé tenni a falmunkák okozta porral járó kellemetlenségeket. Ez után a felületek finomjavítása következik, majd a fedőréteg felhordására kerül sor. Az utómunkák elvégzésével (hibajavítás, a felületvédelem megszüntetése, a munkaterület takarítása) nem marad más hátra, mint gyönyörködni megszépült otthonában.

Image

Gépészet

Egyre fontosabb szerep jut az energia hatékonyság növelésének, és ennek egyik legfontosabb eleme a korszerű fűtési rendszer kiépítése. Szakembereink a feltérképezés alkalmával kiszámolják a helyiségenkénti indokolt hatékonyságú fűtőtesteket, és ehhez mérten tesznek javaslatot a kazán típusának kiválasztására. Ezzel biztosítjuk, hogy a rendszer a legoptimálisabb üzemben működjön. Főbb teendők a csővezetékek előkészítése, szerelésre, csövek rögzítése, szigetelése, valamint az elkészült csőhálózat nyomáspróbájának végzése. Ellátjuk központifűtés-szerelését, gázzal működő berendezések, mosogatógépek és vízmelegítők, konyhai mosogatók és WC-k felszerelését.

Image

Nyílászárócsere

Nagy rutinnal rendelkező szakembereink egy nap alatt kicserélik lakásában az ablakokat, ajtókat. A biztonsági ajtó csere sem vesz sok időt igénybe, megrendeléstől számított két héten belül beépítjük. Az ablakok belső és külső párkányait, takaróléceit is biztosítjuk. Mindemellett árnyékolás technika beszerelését is elvégezzük, legyen szó műanyag, vagy acél redőnyről, mechanikus, vagy elektromos vezérléssel.

Image

Burkolás

A felújítások során a leginkább várt folyamat a burkolatok megalkotása. Mivel a burkolatok hosszútávra szólnak, így kellőképp fontos a minőségi anyagválasztás. A cél, hogy időtállóak legyenek és stílusukat tükrözzék. A mi feladatunk a burkolat alatti aljzat építése és vizes helyiségekben a vízzáró réteg felhordása, valamint a burkolandó felület előkészítése vízszintes és függőleges felületre hideg és meleg burkolatok esetén egyaránt.

Image

Kőműves

Feladatunk az épület, lakás alapjának elkészítése, továbbá falazatok építése téglából, ytongból, beton készelemből. A falakat ellátjuk az ablakok és ajtók nyílásával, továbbá betonáthidalót alakítunk ki. A nedvesség elleni szigetelést a megfelelően kialakított rétegrendek között helyezzük el.

Image

Asztalos műhely

Műhelyünk 350 nm-es területen működik. Asztalosaink magasan képzett szakemberek. A faipari alapgépek mellett a modern technológiai követelményeket kielégítő speciális eszközöket használunk. A gyártás során a tökéletességre különösen ügyelünk, nagy gondot fordítunk a minőség ellenőrzésére. A kiváló alapanyagokból első osztályú bútorokat alkotunk, így hosszú távon számíthat rájuk.

Image

Bontás

A bontás mindig a lakásfelújítás kényelmetlen része, ezért bízza ránk a bontási munkákat is, hogy a lehető leggyorsabban túl legyen rajta. A bontás során keletkezett törmeléket elszállítjuk a helyszínről, így ezzel sem önnek kell foglalkoznia.